YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Το Κουπέ μάλλον έχει να καυχιέται ότι είναι από τα περιποιημένα φανζινάκια που μπορούν να κάνουν τις εκδοτικές να ζηλεύουν. Είναι περιποιημένο, σκληρόδετο, συνολικά 64 σελίδων, μεγέθους 21x14 εκατοστών και γενικά έχει συμπαθητικό περιεχόμενο σε συμφέρουσα τιμή. Λέω συμπαθητικό γιατί το βρήκα μάλλον γενικά άνισο. Εφόσον είναι σε μορφή μονοσέλιδων στριπ (σπάνια και που να βρεις δισέλιδο ή κάποιο που να είναι συνέχεια άλλου), πάσχει από την γνωστή ασθένεια των εντύπων αυτής της μορφής: ήτοι της διπολικότητας του χαρακτήρα τους. Κάποια στριπ είναι έξυπνα και σε κάνουν να γελάς, ενώ κάποια άλλα προσωπικά μου φάνηκαν ίσως κρύα ή ανεξήγητα αόριστα για τα γούστα μου. Το σχέδιο είναι πάντως σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και η γενική εντύπωση που μου άφησε ήταν και αυτή γενικά θετική. Βασικά βοηθάει η - όπως είπα ήδη - πολύ περιποιημένη έκδοση, σε συνδυασμό και με μία αν μη τι άλλο πολύ προσιτή για το σύνολο τιμή. Βασικά ο ελεγκτής σου ζητάει το τίμημα των 4€ ως εισιτήριο για να κάνεις ένα ταξίδι με το δικό σου κουπέ (αντίτυπο βρε, έχω αρχίσει τις έξυπνες αληγορίες), παρέα με ένα πλήθος από γνωστούς χαρακτήρες που ξεκινάνε από χαρακτήρες κόμικς (βλ. Αστερίξ), περνάνε στα κινούμενα σχέδια (βλ. Κογιότ και Roadrunner) και φτάνουν σε ήρωες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας (Star Trek), γνωστών διηγημάτων (Φρανκενστάιν & Πουαρό) και περνώντας με προσοχή ακόμη και από την θρησκεία (Μυστικός δείπνος), φθάνουν και στους απλούς καθημερινούς χαρακτήρες. Όπως θα αντιληφθήκατε αφορά το ταξίδι όλων αυτών των επιβατών μέσα στα κουπέ του τραίνου, τις περισσότερες φορές έχοντας σαν χαρακτήρα τον ελεγκτή εισιτηρίων για να τρέξει στο χαρτί η έμπνευση των δημιουργών του Σαβαΐδη Δημήτρη - στο σενάριο - και του Ορέστη / Orestix στο σχέδιο (αναρωτιέμαι από που επηρεάστηκε για το nick του, από που να...). Για τον δεύτερο δυστυχώς δεν βρήκα να γράφει κάπου το επίθετο και δεν το ήξερα να ρωτήσω και εγώ (αν διαβάζεις μας λες). Μία μικρή εισαγωγή που υπάρχει στην αρχή, μπορεί να φανεί χρήσιμη... Επιπλέον σχόλια ξεχωριστών κριτικών θα βρείτε στο οπισθόφυλλο, ενώ εσωτερικά αφήνουν σε καλεσμένο της τελευταίας στιγμής υπονοούμενο της συνέχειας (σε τριλογία μάλιστα). Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ... Του τουουου... Έτσι για να πάρετε μία ιδέα σκάναρα και μία από τις σελίδες του. Επ, κύριος το εισιτήριο σας; Παράθεση Ονομαστική τιμή: 4€ Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους Φλοκ και Indian. Πληροφορίες ΕΔΩ. 34 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4422 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 08:11 PM Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Μια πολύ ωραία παρουσίαση για μια πολύ καλή και τίμια προσπάθεια !!!! Το πήρα κι εγώ ,εξ αρχής μου τράβηξε την προσοχή το πολύ καλαίσθητο σκληρό εξώφυλλο του. Για το περιεχόμενό του θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Yoshi ,σε γενικές γραμμές το βρήκα διασκεδαστικό . Πολύ τίμιο value for money !! Eτυχε να γνωρίσω και τα παιδιά που το έφτιαξαν και μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με το κέφι την ευγένεια και το χιούμορ που τους διέκρινε (φαίνεται και από την αφιέρωση .....) Γενικά ωραία προσπάθεια , συνίσταται !!! 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2013 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5023 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2013 ορεστη ερειμιδη τον λενε τον orestix σου προτεινω να διαβασεις την ιστορια του απο τον καταλογο της μπουγατσας με μελανι! Η επιρροη απο αυτόν που νομίζεις δεν ειναι μόνο στο όνομα 15 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2013 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6419 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2013 Το τσίμπησα κι εγώ, όμορφη έκδοση, ωραίο σχέδιο και πολύ πετυχημένο κατά τη γνώμη μου το σενάριο! Πολύ πλάκα :D 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2013 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5023 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2013 το διαβασα στο ταξιδι της επιστροφης (τρενο γαρ).Τα σπαει!οσοι δεν το πηρατε χασατε,μαλλον η καλυτερη κυκλοφορια για φετος (απο οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης). Πολυ καλο χιουμορ,μονο 2-3 ηταν μετρια. Το μόνο που με ενοχλησε και θα τους το κανω θεμα αμα τους πετυχω ειναι το στριπακι του τετρις,οσοι ξερουν το παιχνιδι θα καταλαβουν ποια ειναι τα 2 ασχημα σημεια αυτου του στριπ.. αλλα τους το συγχωρω γιατι πραγματικα αναλογια μεγεθους/εκδοσης/περιεχομενου-> φυγαμε για τη συνεχεια!!!! 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επιθεωρητής Le Pit Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2013 Member ID: 18683 Group: Honored Topic Count: 21 Content Count: 1663 Reputation: 13505 Achievement Points: 1663 Days Won: 4 With Us For: 4904 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 12, 2023 Age: 104 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2013 Θα σχολιάσω κ εγώ ότι ήταν το πιο εντυπωσιακό φάνζιν,κυρίως λόγω του σούπερ σκληρού εξώφυλλου και της πολύ καλής γραφιστικής επιμέλειας!!Σου δημιουργούσε την προδιάθεση να το αρπάξεις χωρίς δεύτερη κουβέντα! Το εσωτερικό δεν με απογοήτευσε,είχε έξυπνα στριπάκια,νομίζω πολύ καλό σχέδιο (με βάση τα πρότυπα σε στυλ UDERZO από όσο μπορώ να καταλάβω),δροσερή ,ευχάριστη και προσεγμένη δουλειά ! 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2013 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6274 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24, 2013 Νομίζω φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις από το μισό κόσμο. Ο άλλος μισός κόσμος απλά δεν το διάβασε. Λίγα ακόμη στριπάκια. 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2013 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2013 +1, ίσως μακράν το καλύτερο φετινό φανζίν! Που μάλλον θα το πάρει χαλαρά τον τίτλο!!! Τρελό γέλιο και πολύ καμμένες καταστάσεις και όλα αυτά σε τρομερή βιβλιοδεσία και απίστευτη τιμή! Χώρια το σχέδιο που θυμίζει χιουμοριστικό bd!Ντροπή και όνειδος σε όσους δεν μπήκαν στο Κουπέ!Trivia: μου είπε ο Σαββαΐδης (ο δημιουργός που είχε και το Coffix στη Θεσσαλονίκη για όσους δεν ξέρουν) να κάτσω εκεί επί τόπου να διαβάσω 2 σελίδες επειδή αμφιταλαντευόμουνα. Με έριξε στη 1.5 σελίδα... 10'/10! 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Orestix le Gaulois Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Member ID: 12603 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 16 Reputation: 213 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 5293 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 26, 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Εεεε... γκουχ-γκουχ... (Δειλή εμφάνιση). Χαιρετώ τους πάντες, δηλώνω ότι όντως εγώ είμαι ο Ορέστης Ερμείδης που σχεδίασε το Κουπέ και ναι, έπεσα μέσα σε μια μαρμίτα όταν ήμουν μικρός, άρα ό,τι σκιτσάκι βγαίνει από το χέρι μου θυμίζει υποχρεωτικά γαλλικό χιουμοριστικό BD, τύπου Uderzo, Morris, Tabary, Franquin και γενικώς "σχολή της Marcinelle" (όπως λέμε εμείς του γαλλικού). Δεν μπορώ να απολογηθώ για την "σεναριακή" ανισότητα (που ορθώς παρατηρείτε), αλλά μπορώ να απολογηθώ (αν θεωρηθεί σκόπιμο) για το σχέδιο του άλμπουμ. Σε κάθε περίπτωση, είναι τιμή για μένα να παρουσιάζετε την ταπεινή μας δουλίτσα εδώ και να πω ένα "ευχαριστώ" τους προλαλήσαντες για τα καλά λόγια τους -που είναι και η καλύτερη ενθάρυνση για τους δημιουργούς... Ευχαριστώ! 26 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Paliakoudis Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 11, 2013 Member ID: 18542 Group: Members Topic Count: 31 Content Count: 1638 Reputation: 9675 Achievement Points: 1638 Days Won: 0 With Us For: 4906 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 4 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 11, 2013 Στην ανακοίνωση του tik ότι στο Φεστιβάλ Βιβλίου στην Αριστοτέλους το έχει η Jemma, πήγα αμέσως, το πήρα από τον κυρ. Λεφτέρη και έφυγα αμέσως αφού δεν είχα χρόνο να δω όλη την έκθεση όπως ήθελα. Το διάβασα στο λεωφορείο επιστρέφοντας. Δεν ήξερα ότι είναι με σκληρό εξώφυλλο, πράγμα που δικαιολογεί τα 4€ μεν, αλλά το κάνει να φαίνεται σαν παιδικό βιβλιαράκι Το πρώτο στριπάκι θα έλεγα ότι άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Περίμενα ίδια και καλύτερα στη συνέχεια, αλλά ήταν λίγο κατώτερα. Φυσικά το σχέδιο τα έσπαγε και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολλούς επαγγελματίες σκιτσογράφους. Μάλλον το αντίθετο 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 13, 2013 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 20 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 13, 2013 Στην Αθήνα κυκλοφορεί πουθενά...? 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Orestix le Gaulois Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 22, 2013 Member ID: 12603 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 16 Reputation: 213 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 5293 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 26, 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 22, 2013 Στην ανακοίνωση του tik ότι στο Φεστιβάλ Βιβλίου στην Αριστοτέλους το έχει η Jemma, πήγα αμέσως, το πήρα από τον κυρ. Λεφτέρη και έφυγα αμέσως αφού δεν είχα χρόνο να δω όλη την έκθεση όπως ήθελα. Το διάβασα στο λεωφορείο επιστρέφοντας. Δεν ήξερα ότι είναι με σκληρό εξώφυλλο, πράγμα που δικαιολογεί τα 4€ μεν, αλλά το κάνει να φαίνεται σαν παιδικό βιβλιαράκι Το πρώτο στριπάκι θα έλεγα ότι άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Περίμενα ίδια και καλύτερα στη συνέχεια, αλλά ήταν λίγο κατώτερα. Φυσικά το σχέδιο τα έσπαγε και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολλούς επαγγελματίες σκιτσογράφους. Μάλλον το αντίθετο Ευχαριστούμε για την στήριξη, mr Paliakoudis. Να παρατηρήσω ότι το σκληρό εξώφυλλο που σου φάνηκε να θυμίζει "παιδικό βιβλιαράκι", σκοπό είχε να θυμίσει μάλλον τα καθώς πρέπει γαλλικά κόμικς που ΟΛΑ έχουν σκληρό εξώφυλλο. Αν και με τέτοιο format, όντως θύμιζε παιδικό βιβλιαράκι... Για την ποιότητα και την ανισομέρια του χιούμορ, όπως ξαναείπα, τα παράπονα σας στον σεναριογράφο... Εγώ, ως σχεδιαστής, μπορώ μόνο να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τα καλά λόγια, ως προς το σχέδιο. 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Orestix le Gaulois Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 22, 2013 Member ID: 12603 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 16 Reputation: 213 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 5293 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 26, 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 22, 2013 Στην Αθήνα κυκλοφορεί πουθενά...? Προσεχώς, και στο κατάστημα Jemma Press, Αλκιβιάδου 138-140, Πειραιάς -ό,τι κοντινότερο έχουμε στην Αθήνα... Κάνουμε ό,τι μπορούμε... 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 22, 2013 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 20 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 22, 2013 Προσεχώς, και στο κατάστημα Jemma Press, Αλκιβιάδου 138-140, Πειραιάς -ό,τι κοντινότερο έχουμε στην Αθήνα... Κάνουμε ό,τι μπορούμε... Πάρα πολύ ωραία...! Θα το τιμήσουμε δεόντως...! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 10, 2013 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5625 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 10, 2013 ...να κάτσω εκεί επί τόπου να διαβάσω 2 σελίδες επειδή αμφιταλαντευόμουνα. Με έριξε στη 1.5 σελίδα.Σε εμένα δεν χρειαζότανε να μου πεί τίποτα για να με ρίξει με έριξαν οι κοπελιές που ήταν δίπλα του με τα γλυκά χαμόγελά τους και όχι μόνο.Κρίμα που χαθηκαν οι φωτογραφίες που τράβηξα για να καταλάβετε τι εννοώ,Α!ναι και το αλμπομάκι πολύ καλό ήτανε. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 14, 2013 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 20 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 14, 2013 Πήρα κι εγώ από την Jemma το δικό μου αντίτυπο και το διάβασα...! Είναι από τις καλύτερες αυτοεκδόσεις που έχω διαβάσει...! Σίγουρα η σκληρόδετη έκδοση κάνει την διαφορά,αλλά πιστεύω ότι εκτός από αυτό έχει γίνει και πολλή καλή δουλειά από τα παιδιά...! Οι ιστορίες,οι περισσότερες πανέξυπνες,φέρνουν μεγάλα χαμόγελα (όχι όλες) και το σχέδιο είναι πάρα πολύ καλό και λεπτομερές...! Πολύ αξιόλογη η δουλειά σας παιδιά...!Σας ευχαριστούμε...!Συνεχίστε σε τέτοιους ρυθμους...! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2013 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5023 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2013 να αναφερω οτι καθε εβδομαδα μπορειτε να βρειτε ενα νεο στριπ απο το Κουπε 2 στο δωρεαν περιοδικο της Θεσσαλονικης Εξωστης που κυκλοφορει καθε Πεμπτη Να πω οτι ειναι το ιδιο περιοδικο που φιλοξενουσε τα: Σπιφ και Σπαφ και Δρ Σαλεπι του Τασου Ζαφειριαδη και το yellow boy του Σταυρου κουτσιουκη (νομιζω δηλαδη) 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Orestix le Gaulois Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2014 Member ID: 12603 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 16 Reputation: 213 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 5293 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 26, 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2014 να αναφερω οτι καθε εβδομαδα μπορειτε να βρειτε ενα νεο στριπ απο το Κουπε 2 στο δωρεαν περιοδικο της Θεσσαλονικης Εξωστης που κυκλοφορει καθε Πεμπτη Να πω οτι ειναι το ιδιο περιοδικο που φιλοξενουσε τα: Σπιφ και Σπαφ και Δρ Σαλεπι του Τασου Ζαφειριαδη και το yellow boy του Σταυρου κουτσιουκη (νομιζω δηλαδη) Ορθότατη παρατήρηση, απλώς εγώ οφείλω να βγάλω την ουρά μου απ' έξω: το "Κουπέ 2" σχεδιάζεται από τον Γιάννη Τέξη (δημιουργό του Raw Steel, για όσους γνωρίζουν) κι όχι πια από τον υποφαινόμενο... 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Orestix le Gaulois Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2014 Member ID: 12603 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 16 Reputation: 213 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 5293 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 26, 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2014 Πήρα κι εγώ από την Jemma το δικό μου αντίτυπο και το διάβασα...! Είναι από τις καλύτερες αυτοεκδόσεις που έχω διαβάσει...! Σίγουρα η σκληρόδετη έκδοση κάνει την διαφορά,αλλά πιστεύω ότι εκτός από αυτό έχει γίνει και πολλή καλή δουλειά από τα παιδιά...! Οι ιστορίες,οι περισσότερες πανέξυπνες,φέρνουν μεγάλα χαμόγελα (όχι όλες) και το σχέδιο είναι πάρα πολύ καλό και λεπτομερές...! Πολύ αξιόλογη η δουλειά σας παιδιά...!Σας ευχαριστούμε...!Συνεχίστε σε τέτοιους ρυθμους...! Ο σχεδιαστής σας ευχαριστεί (αν και επιμένει ότι από την πλευρά του, έκανε το ελάχιστο, τα καταφέρνει και καλύτερα...) 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2014 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55627 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5621 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2014 (Επεξεργασία) τρομερη εκδοση για φανζιν ωραια σχεδια συμπαθητικα σεναρια βασικα συμφωνω με αυτα που γραφει ο yoshi στην παρουσίαση Επεξεργασία Απριλίου 10, 2014 από mr-d 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2014 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4791 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2014 τρομερη εκδοση για φανζιν ωραια σχεδια συμπαθητικα σεναρια βασικα συμφωνω με αυτα που γραφει ο yoshi στην παρουσίαση Πηρες το Κουπε και μας πουλας τουπε; Ηταν που δεν το ηθελες... 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επιθεωρητής Le Pit Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2014 Member ID: 18683 Group: Honored Topic Count: 21 Content Count: 1663 Reputation: 13505 Achievement Points: 1663 Days Won: 4 With Us For: 4904 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 12, 2023 Age: 104 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2014 ωραιο ηταν το κουπε αν και το πηρατε λιγο καθυστερημενα ,αλλα καλλιο αργα παρα ποτε! Το ειχα ξεχωρισει περσι λογω του σκληροδετου και δεν με απογοητευσε. Δεν συγκλονιστηκα αλλα ηταν ομορφο και περναγε ευχαριστα η ωρα.Ωραιες ιδεες ,αναλαφρο αναγνωσματακι που φτιαχνει τη διαθεση. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2015 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4422 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 08:11 PM Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2015 ΤΙΤΛΟΣ : ΚΟΥΠΕ 2 Σενάριο/Kείμενα:Σαβαΐδης Δημήτρης Σχέδιο: Γιάνης Τεξής Εκδοτική: ADD ART Ημερομηνία έκδοσης: Απρίλιος 2015 Κατηγορία: Αυτοτελές Είδος εντύπου: Άλμπουμ σκληρόδετο Μέγεθος: 21.0 x 14.3 (Μικρό) Σελίδες: 55 64 Χρώμα: Α/Μ Προέλευση: Ελληνική Τιμή : 5 euro Το 2013 ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη στις αυτοεκδόσεις του Comicdom.To KOΥΠΕ 1 το είχα απολαύσει όσο κανένα άλλο φανζιν τότε. Δύο χρόνια μετά έρχεται το ΚΟΥΠΕ 2 .Οταν έμαθα για την κυκλοφορία του ενθουσιάστηκα και ήταν το πρώτο φανζίν που έσπευσα γεμάτος ενθουσιασμό να αγοράσω. Δυστυχώς -και θα το γραψω όσο κι αν ακούγεται σκληρό - απογοητεύθηκα ...... Δεν συνηθίζω να θάβω ,όσο κι αν κατι που διαβάζω δεν μ αρέσει , σεβόμενος τον κόπο και την δουλειά του/των δημιουργών. Ομως κάνω αυτή την εξαίρεση ,ίσως γιατί περίμενα πολλά από την συγκεκριμένη αυτοέκδοση . Το επίπεδο του χιούμορ κατα πολύ χαμηλότερο του ΚΟΥΠΕ ,τα σκίτσα επίσης . Ισως εγώ δεν μπόρεσα να πιασω το συγκεκριμένο χιούμορ .Σε μερικές ιστοριούλες του καταφερα να σκασω χαμογελο αλλα γενικά δεν το διασκέδασα . Να σημειώσω εδώ οτι ο σχεδιαστής του πρώτου (Ορεστιξ) έχει δώσει τη θέση του στον Γ.Τεξή. Στα συν της αυτοέκδοσης τα καλαίσθητα εξώφυλλο -οπισθόφυλλο ,όπως και το οτι είναι κι αυτό σκληρόδετο. Δεν θα ήθελα να γραψω κάτι περισσότερο για το ΚΟΥΠΕ 2 , κρίνοντάς το με τα δικά μου εντελώς υποκειμενικά κριτήρια ,θα το χαρακτηρίσω απλά απογοητευτικό.Κρίμα ............. 27 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
figolfin Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2015 Member ID: 7294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1543 Reputation: 11759 Achievement Points: 1543 Days Won: 9 With Us For: 5860 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 9, 2018 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2015 Το τσίμπησα κι εγώ έχοντας ακριβώς την ίδια εντύπωση από το Κουπέ 1. Δεν θα έλεγα ότι απογοητεύτηκα πλήρως, αλλά όντως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χιούμορ του πρώτου. Αλλά ναι, όποιος έχει κρατήσει τα στάνταρ του πρώτου, μια απογοήτευση θα την έχει. Βέβαια, υπήρξαν μερικά σκετσάκια που πέθανα στο γέλιο (βλέπε Indiana Jones και Harry Poter). 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13098 Reputation: 105560 Achievement Points: 13120 Days Won: 138 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Σελίδες: 55 Με τίποτα Δημοσθένη. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77034 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 κι εμενα μου αρεσε περισσότερο το κουπε 1, αλλά κι αυτό είχε τη φαση του, καποιες εξυπνες ιδεες και εξίσου καλή έκδοση 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 20 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Μαζί με τα εξώφυλλα είναι 64 σελίδες...! 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4422 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 08:11 PM Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Μαζί με τα εξώφυλλα είναι 64 σελίδες...! Σωστός ο Γιαννης !!!!!Δεν ειχα υπολογισει στην καταμέτρηση τις λευκές σελίδες και εξώφυλλο-οπισθόφυλλο . 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4791 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Σωστός ο Γιαννης !!!!!Δεν ειχα υπολογισει στην καταμέτρηση τις λευκές σελίδες και εξώφυλλο-οπισθόφυλλο . Mod σου λεει μετα 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Απριλίου 30, 2015 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6274 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 30, 2015 Τρεις σελίδες από τα νέα στριπάκια. Προσέξτε την αλλαγή στο σκίτσο. 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις