YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Για τους μανιακούς των βιντεοπαιχνιδιών... Όσοι έχουν επαφές με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και διάβαζαν το περιοδικό πληροφορικής MicroMad, θα θυμούνται σίγουρα ότι εν έτη 1987, φιλοξενούσε στις σελίδες του τις ιστορίες του Αρκά με τον τίτλο "Φάε το Κερασάκι", που βασικά σατίριζε την ίδια την ζωή μέσα από τα ουφάδικα (ηλεκτρονικά παιχνίδια). Δυστυχώς αν και πολύ εύστοχο σαν διάλογοι, δεν τράβηξε πολύ, αφού βγήκαν μόνο 8 στριπάκια συνολικά και φυσικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε ολοκληρωμένο αλμπουμάκι. Μέσα στα "στενά" πλαίσια ενός βιντεοπαιχνιδιού, οι βασικοί πρωταγωνιστές: ο Ιππότης και το Τέρας, κάνουν διαλείμματα από το μεταξύ του κυνηγητό για να φιλοσοφήσουν γύρω από το νόημα της ύπαρξης τους και τον ρόλο τους μέσα στην όλη φύση του παιχνιδιού της ζωής. Ο Ιππότης, έχει βαρεθεί αυτό το αέναο - συνεχές κυνηγητό και προσπαθεί να ξεπεράσει τα όρια που του έχουν τεθεί από τους κανόνες, όταν όμως συναντάει την Πριγκίπισσα, αποδέχεται τον ρόλο του και επιστρέφει άμεσα σε αυτόν, ώστε να ξαναρχίσει το παιχνίδι από την αρχή. Παραθέτω τις 8 σελίδες μέσα από το περιοδικό MicroMad: Χρήσιμα links: www.arkas.gr Αφιέρωμα στον Αρκά 22 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
LouisLamogio Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 1421 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 191 Reputation: 198 Achievement Points: 191 Days Won: 0 With Us For: 6487 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 8, 2015 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Ωραίος Yoshi (η να πούμε Μαθουσαλίξ,άκου περιοδικό MicroMad 1987 ) μας μαθαίνεις και πράματα της παλαιολιθικής εποχής των Η/Υ και του Αρκά βεβαίως βεβαίως.Είσαι σίγουρος ότι είσαι μόνο 32?Το χιόυμορ του Αρκα αναγνωρίσιμο πάντως 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46164 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6387 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Πολύ ωραία ιστορία του Αρκά, αν και αρκετά μικρή ώστε να γίνει γνωστή. Ευχαριστούμε για το αφιέρωμα 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15912 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6526 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Ρετρό (πλέον) χιούμορ που πραγματικά πιστεύω ότι θα έπιανε αν έβγαινε σε άλμπουμ ή σε περιοδικό ευρείας "κατανάλωσης" (pc περιοδικό το '87 στην Ελλάδα... χμ... τρελά μεγάλο κοινό :PP). Ομολογώ πως δεν ήξερα πότε και πού είχαν εκδωθεί αυτά τα strips. Για να πω την αλήθεια νόμιζα πως ήταν σε κανένα max της εποχής (όπως αργότερα το 01 έβαζε μονοσέλιδα Druna...) 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
LouisLamogio Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 1421 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 191 Reputation: 198 Achievement Points: 191 Days Won: 0 With Us For: 6487 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 8, 2015 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 (pc περιοδικό το '87 στην Ελλάδα... χμ... τρελά μεγάλο κοινό :PP). Ντάξει το συγκεκριμένο το διάβαζε μόνο ο γερο - Yoshi αλλά τα ιδιαίτερα δημοφιλή Pixel και User δεν βγήκαν και πολύ αργότερα. Πάντως θα άξιζε να πάρει μεγαλύτερη έκταση το συγκεκριμένο story αφού ο συνδυασμός ουφάδικα -Αρκάς = = εγγυημένο γέλιο 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickaraxnos Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 2866 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 134 Reputation: 59 Achievement Points: 134 Days Won: 0 With Us For: 6347 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 9, 2009 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Και τα αφιερώματα του Αρκά συνεχίζονται. Αυτό θα πει να είσαι γκλόμπαλ. Βρίσκεις το στόχο και του αλλάζεις τα φώτα. Έτσι για να βλέπουν και μερικοί - μερικοί επίδοξοι εξουσιαστές (μια σαλιάρα ρε παιδιά) Υ.Γ. πολύ καλή φάση και η παραπομπή για το κατέβασμα. Ολοκληρωμένη δουλειά 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kikitsa Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 1533 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 893 Reputation: 636 Achievement Points: 893 Days Won: 0 With Us For: 6474 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 24, 2013 Age: 37 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Έεεεειιιιι δικό μου είναι το κερασάκι!!!! :cry: :cry: Καλά Yoshi τέλειο!! Μου άρεσε πολύ!!! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6557 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Και τα αφιερώματα του Αρκά συνεχίζονται. Αυτό θα πει να είσαι γκλόμπαλ. Βρίσκεις το στόχο και του αλλάζεις τα φώτα. Έτσι για να βλέπουν και μερικοί - μερικοί επίδοξοι εξουσιαστές (μια σαλιάρα ρε παιδιά) Υ.Γ. πολύ καλή φάση και η παραπομπή για το κατέβασμα. Ολοκληρωμένη δουλειά Σαλιαρα? Yoshi, θα το ματα-ξανα-ανα-πω: KEEP ROCKIN'!!!!!!! Ρε παιδια, ο Yoshi τοτε ηταν τοσος δα, αυτα αλλος τα ειχε ανεβασει αρχικα.... Ο δικηγορος του διαβολου, DjO... υγ.Πελααααααατη μου!!!! :lol3: 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6536 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Πω πω, γέμισε πιτσιρίκια το φόρουμ...θα φέρω και κουδουνίστρες. . Βρε ταλαίπωροι, τι έχει αλλάξει πλην του ίντερνετ στους υπολογιστές από τότε ως τώρα; Τα ίδια λεφτά που θα έδινες τότε για υπολογιστή δίνεις και τώρα, τα windows ήταν μέχρι πρόσφατα χτισμένα πάνω στο dos, οι βασικές εργασίες ήταν ίδιες (θυμάμαι το Volkswriter ακόμα), και από τότε τα Apple στοίχιζαν μια περιουσία. Ο Αρκάς ήταν ήδη μύθος. Να ευχαριστήσουμε τον Yoshi...να τον ευχαριστήσουμε είπα , όχι να τον κάνουμε γραμματόσημο από το γλύψιμο....φωνάξτε τον ΜοΜ, το πάτωμα κολλάει 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
esperos Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 8, 2007 Member ID: 10 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 878 Reputation: 400 Achievement Points: 878 Days Won: 0 With Us For: 6637 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 8, 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 8, 2007 Νασαι καλα, φιλε YOSHIMITSU!!! Δεν την ηξερα αυτη τη δουλεια. :clap: Βλεπεις και τοτε ελειπα απο το κεντρο... :cry: Ενα ακομη για τον συνχωριανο μου ΑΡΚΑ!!! Στην υγεια σας!!! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rocky1313 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30, 2008 Member ID: 4628 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 5 Reputation: 1 Achievement Points: 5 Days Won: 0 With Us For: 6154 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 16, 2016 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30, 2008 ο άνθρωπος έχει υψηλό επίπεδο χιούμορ... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 (Επεξεργασία) και φυσικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε ολοκληρωμένο αλμπουμάκι. να σε ενημερώσω ότι κυκλοφόρησε σε ειδική έκδοση του MicroMad που την είχε δώσει δώρο με κάποιο τεύχος και περιείχε όλα τα strips του "ΦΑΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ" σε ένα λεπτό περιοδικό, και κάπου το έχω, πρέπει να ψάξω Επεξεργασία Ιανουαρίου 31, 2008 από Argailwall 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 Member ID: 2289 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 161 Reputation: 374 Achievement Points: 161 Days Won: 0 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14, 2016 Age: 113 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 να σε ενημερώσω ότι κυκλοφόρησε σε ειδική έκδοση του MicroMad που την είχε δώσει δώρο με κάποιο τεύχος και περιείχε όλα τα strips του "ΦΑΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ" σε ένα λεπτό περιοδικό, και κάπου το έχω, πρέπει να ψάξω Επέτρεψε μου να συμπληρώσω την φράση σου... και θα ξεκινήσω το ψάξιμο τώρα αμέσως και θα σταματήσω μόνο μόλις το βρώ ή όταν πέσω ξερός.Η επόμενη μου κίνηση θα είναι να το σκανάρω και να σας το προσφέρω σαν δώρο. Το πρωτότυπο θα το χαρίσω στον DIM εκτός και αν θέλει να το αγοράσει. (θέλει-θέλει) 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 Φυσίκα δεν ήταν και τόσο αστείο φίλε dim Δεν παίζουμε με την συλλογή των άλλων Το ήξερες ότι θα σε στενοχωρούσα αλλά έλπιζες ε? Sorry φιλαράκι αλλά τέτοια διαμάντια δεν δίνονται , πάντος έχεις την αγάπη μου και μιά 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
eliaselias0 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 Member ID: 4358 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 142 Reputation: 264 Achievement Points: 142 Days Won: 0 With Us For: 6190 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 8, 2023 Age: 54 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2008 Yoshi είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ. Όλα τ' άλλα λόγια είναι περιτά 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 2289 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 161 Reputation: 374 Achievement Points: 161 Days Won: 0 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14, 2016 Age: 113 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Φυσίκα δεν ήταν και τόσο αστείο φίλε dim Δεν παίζουμε με την συλλογή των άλλων Το ήξερες ότι θα σε στενοχωρούσα αλλά έλπιζες ε? Sorry φιλαράκι αλλά τέτοια διαμάντια δεν δίνονται , πάντος έχεις την αγάπη μου και μιά Ήμουν σίγουρος για την απάντηση σου αλλά όπως ξέρεις... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Το μπυρόνι θα βοηθήσει να πάει κάτω το φαρμάκι που με πότισες πρωί-πρωί. Άιντε λοιπόν ... άσπρο πάτο θα πάει αυτή. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6536 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Πάντως το Pixel πρωτοβγήκε το 1983. Εγώ παρατήρησα την ύπαρξή του το 1986. Για πολλούς και περίεργους λόγους και σε αντίθεση με τις σπουδές μου (κατ'εξοχήν αντιτεχνολογικές) υπήρξα μέγας Ουφόφιλος (έχω χτίσει Ουφάδικα....) και συνεπώς και φιλοκομπιουτεράς (αλλά ήμουν σχεδόν άσχετος μέχρι το 1990). Ωραίο το Pixel...το έβλεπα και ονειρευόμουν έναν Spectrum ή έναν Amstrad 6128 (αργότερα) 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Έχεις καθόλου Pixel; Πρέπει να έχω δυο τρία τελευταία, γουστάρεις να τα βάλω σε καμιά σακούλα παρέα με κάτι DVDs που λέγαμε... "δωράκι" για τον αγαπητό γραμματέα του φόρουμ; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 χεχε έχω το Pixel Νο 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6536 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Έχεις καθόλου Pixel; Πρέπει να έχω δυο τρία τελευταία, γουστάρεις να τα βάλω σε καμιά σακούλα παρέα με κάτι DVDs που λέγαμε... "δωράκι" για τον αγαπητό γραμματέα του φόρουμ; Ο μόνος κατά τα φαινόμενα που αποκρυπτογράφησε το κουΐζ μου (όχι οτι ήταν και πού δύσκολο....αλλά θα μου πεις αυτή είναι και η δουλειά του γκλόμπαλ) Ευχαριστώ Yoshi αλλά αποφεύγω τέτοια αναγνώσματα...με πιάνει κρίση νοσταλγίας...θυμάμαι πρόσωπα και πράγματα που φρόντισα με κόπο να ξεχάσω και εν τέλει με πιάνει κατάθλιψη για δυό τρεις μέρες. Γι'αυτό το λόγο δε βγαίνω παρά σπάνια φωτογραφίες, ούτε κρατώ φωτογραφίες με φίλους... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2008 Ω, φίλε μου μην σε βάζει από κάτω, γιατί σε κόβω όπου νά 'ναι παρέα με κάνα κόκκορα ή ισοβίτη στις σελίδες του Αρκά, να βγάζετε παρέα τα 'σώψυχα σας. OK, θα βάλω μόνο τα DVDs* και έχω και αυτό το φίνο που λέγαμε χωρίς κομμένες σκηνές και βλακείες... director Makis cut * Βρε στο τέλος θα μας πάρουν στα σοβαρά και μας βλέπω ξενάγηση στα υπόγεια της ΓΑΔΑ... Αλήθεια αναρωτιέμαι, είναι το ίδιο όμορφα όσο τα δικά μας; Οι μέθοδοι τους μοιάζουν με τις δικές μας; Έχουν αλήθεια κάνα σαρκοβόρο φυτό σαν το δικό μας; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29523 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6445 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 να σε ενημερώσω ότι κυκλοφόρησε σε ειδική έκδοση του MicroMad που την είχε δώσει δώρο με κάποιο τεύχος και περιείχε όλα τα strips του "ΦΑΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ" σε ένα λεπτό περιοδικό, και κάπου το έχω, πρέπει να ψάξω Αυτό τελικά τι έγινε; Το βρήκες; Έχει γίνει παρουσίαση πουθενά για να ξέρουμε και τι ψάχνουμε;; Όσον αφορά τις ιστορίες τις είχα ξαναδεί σερφάροντας παλιότερα αλλά δεν ήξερα το περιοδικό που είχαν εκδοθεί! Παλιό περιοδικό για'μένα κι ας είχα δει εκείνης της περιόδου αντίστοιχα (όπως το "Pixel"). Δυστυχώς κι εγώ άρχισα λίγο αργότερα να τ'αγοράζω αλλά δε μου'χουν μείνει και πολλά από τότε... Πριν από κανένα χρόνο πέταξα κι άλλα απ'τις αρχές του '90 μιας και έχω μεγάλο πρόβλημα με τον χώρο... Κράτησα μόνο πιο κλασικούς τίτλους όπως "Pixel", "PC Master", "Computer Για Όλους", "Computer & Software", "User" άντε και το πρώτο "Win" ή το "Chip". Ευχαριστώ για τις θύμισες και την παρουσίαση! Εάν μάθουμε τίποτα για το αλμπουμάκι που μας λέει ο φίλος Argail, εδώ είμαστε! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29523 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6445 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Τελικά σύμφωνα μ'αυτό εδώ λέει πως δεν κυκλοφόρησε κάποια τέτοια έκδοση. Υπάρχει τελικά ή όχι; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kostis7 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Member ID: 5669 Group: Members Topic Count: 50 Content Count: 1089 Reputation: 1471 Achievement Points: 1089 Days Won: 0 With Us For: 6035 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 7 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Έχω την εντύπωση ότι το είδα στην πρωτοπορεία,αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος...Αν πάει κανείς από εκεί ας ρίξει μια ματιά να μας πει.... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Frank16 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2009 Member ID: 8323 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 37 Reputation: 185 Achievement Points: 37 Days Won: 0 With Us For: 5796 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 15, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2009 και κατι απο μενα ... Όσοι έχουν επαφές με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και διάβαζαν το περιοδικό πληροφορικής MicroMad, θα θυμούνται σίγουρα ότι εν έτη 1987, φιλοξενούσε στις σελίδες του τις ιστορίες του Αρκά με τον τίτλο "Φάε το Κερασάκι" .... σελιδα 2 τευχος 27, περιεχομενα ! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CitizenX Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2009 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6087 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5822 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2009 Μια που το είδα και το θυμήθηκα, το αναφέρω: Η συγκεκριμένη σειρά διακόπηκε εξαιτίας της παρεξήγησης που προέκυψε όταν το περιοδικό δημοσίευσε κάποια στιγμή το όνομα του δημιουργού (και όλοι γνωρίζουμε την εμμονή του Αρκά με την ανωνυμία). Αν και η "πηγή" μου είναι έγκυρη, μεταφέρω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω καταφέρει να την επιβεβαιώσω και από αλλού. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2009 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6274 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2009 Μια που το είδα και το θυμήθηκα, το αναφέρω: Η συγκεκριμένη σειρά διακόπηκε εξαιτίας της παρεξήγησης που προέκυψε όταν το περιοδικό δημοσίευσε κάποια στιγμή το όνομα του δημιουργού (και όλοι γνωρίζουμε την εμμονή του Αρκά με την ανωνυμία). Αν και η "πηγή" μου είναι έγκυρη, μεταφέρω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω καταφέρει να την επιβεβαιώσω και από αλλού. Λες και δε το ξέρουμε... εκτός αν το όνομα που αναφέρθηκε στο ΠαραΠέντε και στο Επόμενη Μέρα ήταν και αυτό ψευδώνυμο. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Comicfan Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2009 Member ID: 11375 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 268 Reputation: 527 Achievement Points: 268 Days Won: 0 With Us For: 5526 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 13, 2019 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2009 μπράβο ωραίο αφιέρωμα! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
manolis Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 29, 2009 Member ID: 11620 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 33 Reputation: 178 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 5474 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 20, 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 29, 2009 thanks for sharing these δεν είναι και τα καλύτερα του (χτυπάει ανελέητα το ίδιο αστείο επί 8 σελίδες, αλλα Αρκάς είναι πάντα Αρκας. κολάζομαι να τα μεταφρασω και να τα ποστάρω και στα ξένα forums , λέτε να υπάρχει 8έμα; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 29, 2009 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 29, 2009 Κανονικά άμα θες να πας με τον "σταυρό στο χέρι" που λένε, θέλει άδεια από τον δημιουργό και τον κάτοχο των δικαιωμάτων, αλλά μέχρι να βγάλεις άκρη ή άμα ανέβει και ανώνυμα που να σε βρουν... κέρδος θα έχεις; δλδ θα τα πουλήσεις; όχι... οπότε ουσιαστικά μιλάμε για διαφήμιση και διασπορά της γνώσης χωρίς να έχεις σκοπό το κέρδος για σένα. Εγώ π.χ.: μπορεί να το έκανα χωρίς να λέω να είμαι ο τάδε και έκανα αυτό, ναι και θα με βρείτε εκεί... Frag, τώρα που το σκέφτομαι και το ότι τα έχω εδώ το ίδιο είναι... Χμ, εάν έχει ο δημιουργός ή οιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος κρίνει ότι "θίγονται" τα δικαιώματα του ας μας ενημερώσει να τα σβήσουμε από το άνω θέμα. Ευχαριστώ πολύ... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις