Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 20, 2016 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 20, 2016 Το τρίτο σειρά κόμικς της DC από το Έθνος της Κυριακής και την Anubis μετά τον Superman και ΒΑΤΜΑΝ είναι αφιερωμένο στον πιο γρήγορο άνθρωπό του κόσμου (κατά DC)τον FLASH . H έκδοση περιέχει τα αμερικάνικα τεύχη #0,#6 και #7 Για την ποιότητα της έκδοσης ισχυούν αυτά που γράφτηκαν και για τις συνναφείς εκδόσεις,εκτός το ότι το χαρτί δεν είναι και τόσο μάλακο,θέλει να φαίνεται στην παρουσίαση Την άλλη εβδομάδα, έχει σειρά .SUPERMAN /BATMAN ΣΥΜΜΑΧΟΙ & ΕΧΘΡΟΙ. 31 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32923 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3329 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Αν και ειναι οι πρωτες που διαβαζω,καθως δεν εχω αλλες για να εχω καποιο μετρο συγκρισης,οι ιστοριες του FLASH ειναι πολυ ομορφες επισης. Με βαλαν στην μπριζα για να ψαχτω για καποια ολοκληρωμενη εκδοση...αλλα απο τι ξεκινανε ομως? Anyway....ειδωμεν. Εν αναμονη για BATMAN/SUPERMAN.... 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim® Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11205 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 4929 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Με βαλαν στην μπριζα για να ψαχτω για καποια ολοκληρωμενη εκδοση...αλλα απο τι ξεκινανε ομως? Mπορείς να ξεκινήσεις από τον τόμο 1 που θα βρεις στα public. Και στη συνέχεια προχωράς με τα υπόλοιπα νούμερα. Μέχρι τον τόμο 4 η συγγραφική ομάδα είναι ίδια και κάνει φοβερή δουλειά. Μετά αλλάζει και πέφτει λίγο το επίπεδο. Καλή επίσης εναλλακτική πριν "χωθείς" στους τόμους είναι το Rebirth που κυκλοφορεί στα ελληνικά. Όσον αφορά τον τόμο, τον αγόρασα μόνο και μόνο για τη συλλογή μιας και έχω πάρει και τα προηγούμενα 2 και έχω και τους αγγλικούς τόμους με τις ίδιες ιστορίες. Περίμενα new 52. Αλλά μια επανάληψη στα ελληνικά δεν θα κάνει κακό! Καλή επιλογή ιστοριών που σου δείχνουν τα βασικά για τον χαρακτήρα. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32923 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3329 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Mπορείς να ξεκινήσεις από τον τόμο 1 που θα βρεις στα public. Και στη συνέχεια προχωράς με τα υπόλοιπα νούμερα. Μέχρι τον τόμο 4 η συγγραφική ομάδα είναι ίδια και κάνει φοβερή δουλειά. Μετά αλλάζει και πέφτει λίγο το επίπεδο. Καλή επίσης εναλλακτική πριν "χωθείς" στους τόμους είναι το Rebirth που κυκλοφορεί στα ελληνικά. Σε Jim, να 'σαι καλα! 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
arianna Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Member ID: 27309 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1430 Reputation: 7200 Achievement Points: 1430 Days Won: 0 With Us For: 4371 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 6, 2017 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 δεν είναι το ρετρο παιδια που ξεραμε από τις παλιες καλες ταινιες και το κινουμενο σχεδιο, πολύ συγχρονο δεν ξερω αν θα το αγοραζα αν το ηξερα 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2016 Τα ρετρό DC δεν θα πουλούσαν. Το πρώτο άλμπουμ της σειράς που έχει μόνο νέες ιστορίες. Αν όσοι γκρινιάζατε για τα προηγούμενα που είχαν και αναδημοσιεύσεις, δεν το πήρατε, κακό του κεφαλιού σας. Μην επιστρέψετε με γκρίνιες στα υπόλοιπα όμως. Σας έδωσαν αυτό που θέλατε και δεν το εκτιμήσατε. Από κάτι τέτοια αποφασίζουν κατά πόσο θα λαμβάνουν υπόψη τα ιντερνετικά γραφόμενα οι εταιρίες. 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191061 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6582 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Flash #0 (2011) σενάριο Brian Buccellato + Francis Manapul, σχέδιο+μελάνια Manapul, χρώμα Buccellato Flash #6 "Best Served Cold" + Flash #7 "Into The Light" οι ίδιοι δημιουργοί στους ίδιους ρόλους Το #0 είναι μια χ αφήγηση του origin. Όχι πλήρης, αλλά αρκετή για να δώσει μια αφετηρία σε όσους έχουν την περιέργεια. Τα 6+7 ενώ δεν έχουν τίτλο της υφής "μέρος 1, μέρος 2 κ.ο.κ.", όντως διαβάζονται σετάκι και έχουν μια αυτοτέλεια. Σύμφωνα με τους τίτλους των τευχών (όπως τους αναφέρει στο comicbookdb) το πρώτο story arc εμφανίζεται στα 13-17. Μολαταύτα τα 6+7 είναι ξεκάθαρα κεφάλαια μιας ευρύτερης ροής της όλης ιστορίας. Μνημονεύονται συμβάντα του πρόσφατου παρελθόντος, υπάρχουν συμβάντα τα οποία αντιλαμβάνεσαι ότι θα λυθούν στο μέλλον. Δεν είσαι ξεκρέμαστος, αλλά δεν αισθάνεσαι ότι διάβασες και μια ολοκληρωμένη περιπέτεια... Ίσως πλέον να μην υπάρχουν και 100% αυτοτελή σκέτα τεύχη με υπερήρωες. Ίσως. Συνολικά 5/10. Θα ζούσα και χωρίς αυτό, δεν είναι και πλήρως του πεταματού. 12 χρονών στην εξοχή όμως θα πέρναγα πολύ καλά μαζί του Σε αυτή την ηλικία μια χαρά ενώ περιμένεις να βράσει και να δέσει η σάλτσα στη κουζίνα (που μάλλον θα ήταν εξαιρετική εάν είχα βάλει μια κουταλιά του γλυκού τσίλι και όχι μια κουταλιά του γλυκού καυτερό κόκκινο πιπέρι ) 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
arianna Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Member ID: 27309 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1430 Reputation: 7200 Achievement Points: 1430 Days Won: 0 With Us For: 4371 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 6, 2017 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Παιδια εγω λατρευα μικρη δηλ. τον φλας γκορντον , αυτος είναι σκετος ο φλας, μαλλον εγινε λάθος 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Billy Uchiha Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Member ID: 30290 Group: Members Topic Count: 38 Content Count: 1113 Reputation: 6487 Achievement Points: 1116 Days Won: 0 With Us For: 3768 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2023 Age: 22 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Μόλις παρατήρησα ότι ο τίτλος είναι "THE FLASH" κι όχι σκέτο "FLASH". Αν παρατηρήσετε πιο προσεκτικά θα το δείτε, και επιπλέον το γράφει και στη ράχη. Οπότε μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 22, 2016 (Επεξεργασία) Ήταν καλή επιλογή των ιστοριών... εδώ όμως δημιουργείται άλλο πρόβλημα. Τα πρώτα 14-15 τεύχη του Flash στο New52 κατ'εμέ... να μην τα πω "αναγνώσματα για 12χρονα στη εξοχή" όπως ειπώθηκε (παραείναι σκληρό νομίζω). Να τα πω... «ρηχά» σεναριακά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ήταν καλή επιλογή ιστοριών για αρχάριους. Απλά δίνεται η εντύπωση ότι ο Flash είναι ένα κόμικ πολύ ελαφρύ στην ανάγνωση κτλ. που δεν ισχύει γιατί σε σχέση με άλλα της DC (έχει το πιο πολύ βάθος, πρέπει να δίνεις σημασία στο κάθε καρέ, να θυμάσαι τι συνέβη πριν 5 τεύχη και γενικώς είναι από τα πιο μπερδεμένα στην πλοκή). 6.5/10 Τουλάχιστον και τα τρία stories ήταν αδημοσίευτα. Τώρα για το Superman/Batman της άλλης εβδομάδας μάλλον και τα 3 τεύχη θα έχουν ξαναδημοσιευτεί... edit: απλή συνωνυμία... ίσως πολύ μακρινοί συγγενείς Επεξεργασία Φεβρουαρίου 22, 2016 από GeorgeTheSuper 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 26, 2016 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99874 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4865 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 26, 2016 (Επεξεργασία) Μέχρι τώρα δεν είχα διαβάσει κάτι από τον χαρακτήρα και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά και οι τρεις ιστορίες...! Στην πρώτη έχουμε ουσιαστικά μία γνωριμία με τον υπερήρωά μας και το περιβάλλον του...!Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την ομώνυμη σειρά,αλλά και τεράστιες διαφορές...! Η δεύτερη είναι μία ιστορία δράσης με τον Flash να πολεμάει έναν μεγάλο αντίπαλό του,ο οποίος τελικά φαίνεται ότι δεν έχει κι 100% άδικο...!Την υπόθεση την βρήκα λίγο ρηχή,περιληπτική,θα έλεγα...!Έχουμε μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν και στην συνέχεια έχουμε την μάχη των δύο αντιπάλων...!Βάλτε λίγη σάλτσα βρε παιδιά να νοστιμίσει το πράγμα...! Επίσης,βρήκα πολύ κουραστικό το συνεχές flashback που γίνεται...!Μου θύμισε τα βιβλία της Gillian Flynn...!Δύο σελίδες στο παρόν,μία πριν από 10 χρόνια,δύο πριν από 5 χρόνια,πάλι 5 στο παρόν,3 την προηγούμενη εβδομάδα,πάλι στο παρόν και πάει λέγοντας...! Επεξεργασία Φεβρουαρίου 26, 2016 από Indian 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 29, 2016 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105570 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6257 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 29, 2016 Διορθώθηκε ο αριθμός σελίδων από 64 σε 68. 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 1, 2016 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4792 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 1, 2016 Καθαρα απο τυχη εφτασε στα χερια μου, μιας και αγοραζει την σειρα ο αδερφος μου, ο οποιος ειχε χρονια να αγορασει κομικ! Δεν ενθουσιαστηκα, καλουτσικη αν και βιαστικη η πρωτη (origin) ιστορια, μετριοτατη η συνεχεια, σιγουρα δεν ειμαι το αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται το κομικ, αλλα ακομα πιο σιγουρα ειναι πολυ καλο να υπαρχουν τετοιες εκδοσεις καθε εβδομαδα στα περιπτερα, ακομα κι αν αυτο γινεται μεσω εφημεριδας! Θα διαβασω και τα υπολοιπα της σειρας (Batman, Superman κτλ.) ακομα κι αν ειμαι σιγουρος πως μαλλον δεν θα τα απολαυσω και πολυ 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Darrell Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6, 2016 Member ID: 30992 Group: Members Topic Count: 38 Content Count: 841 Reputation: 6120 Achievement Points: 841 Days Won: 3 With Us For: 3438 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 24, 2020 Age: 23 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6, 2016 (Επεξεργασία) Σήμερα αξιώθηκα κι εγώ να τελειώσω την ανάγνωση αυτού του τόμου Αρχικά, να πω ότι η πρόσφατη τάση των εφημερίδων να επιλέγουν κόμικς ως κύρια ένθετα (Καθημερινή, Έθνος) με χαροποιεί ιδιαίτερα!! Πρώτη μου φορά διάβασα ιστορία του Flash, μιας και έχω διαβάσει πολύ λίγο DC, και τον έκανα τον αγαπημένο μου ήρωα! Πάντα με γοήτευαν οι ήρωες με τη δύναμη της υπερταχύτητας! Οι επιλεγμένες ιστορίες ήταν οι κατάλληλες για κάποιον που δεν έχει γνωρίσει τον ήρωα. Η πρώτη ιστορία που αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο ο Φλας απέκτησε αυτή τη δύναμη μου άρεσε πολύ, αν και το σχέδιο σε ορισμένα σημεία φάνταζε αδύναμο ακόμα και στα μάτια κάποιου που δεν γνωρίζει καλά το σχέδιο των DC comics. Η 2η και η 3η ιστορία, οι οποίες ως κεντρικό πυρήνα έχουν τη μάχη Φλας και Κάπτεν Κολντ, ήταν οι καλύτερες, με δυνατό σχέδιο, καρέ που κόβουν την ανάσα και ένα συναρπαστικό και αινιγματικό τέλος! Σκέφτομαι να εντρυφήσω περαιτέρω στα του Φλας! Επεξεργασία Μαρτίου 6, 2016 από Comic fun 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim® Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6, 2016 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11205 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 4929 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6, 2016 αν και το σχέδιο σε ορισμένα σημεία φάνταζε αδύναμο ακόμα και στα μάτια κάποιου που δεν γνωρίζει καλά το σχέδιο των DC comics. Εδώ τα χαλάμε! Το σχέδιο του Manapul το θεωρώ από τα καλύτερα που υπάρχουν στη DC. Ξεχωρίζει ότι είναι δικό του ενώ έχει και μια ρετρό αίσθηση. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DaDiRa Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 10, 2016 Member ID: 31052 Group: Veterans Topic Count: 121 Content Count: 2070 Reputation: 15147 Achievement Points: 2070 Days Won: 1 With Us For: 3394 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 26 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 10, 2016 Ο Flash έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά. Νομίζω είναι ο πρώτος ήρωας της DC που έχω μάθει τόσα πολλά για αυτόν και το περιβάλλον του (και πάλι, αυτά είναι ελάχιστα). Οι ιστορίες του τόμου μου φαίνεται πως επιλέχθηκαν ώστε να ταιριάζουν με μερικά γεγονότα της σειράς, αλλά ίσως είμαι καχύποπτος ή δεν είχαν και πολλές επιλογές. Και δύο απορίες. Γιατί μετέφρασαν ως "Πάτι Πίβοτ" το αμόρε του Μπάρι; Είναι λάθος; Και Τι παίχτηκε με τον Singh και τα "μουσικά όργανα"; Αποκλείεται να το ανέφεραν χωρίς λόγο. Εγώ θυμήθηκα τον Pied Piper - έχει καμία σχέση; 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 10, 2016 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 10, 2016 Το Πίβοτ είναι ορθογραφικό λάθος που διορθώνεται σε άλλα σημεία του κόμικ αν προσέξεις. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Onerlot Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2016 Member ID: 30145 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 254 Reputation: 1334 Achievement Points: 261 Days Won: 0 With Us For: 3827 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 28 Age: 4 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2016 Το έχει σήμερα στο έθνος του Σαββάτου. Το χτύπησα μιας και μου αρέσει ο φλας και δεν έχω κανένα κόμικ του. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις